Presentació GIRcoop - AENOR

Presentació GIRcoop - AENOR

El passat dia 20 de desembre a les instal·lacions de  AENOR-Barcelona una quinzena d'empreses van assistir a la presentació de GIRcoop (Gestió Integral del Risc).

GIRcoop és la resposta holística a les diferents formes de risc que es poden presentar en una organització. GIRcoop és un servei compromès amb l'eliminació, la reducció i / o el control dels factors de risc i costos socials, econòmics i mediambientals de les organitzacions, buscant màxima eficiència en totes les etapes del procés sota una visió global. Els nostres objectius són: la Salut, la Seguretat, la Responsabilitat i l'Estalvi.

Responsables de Recursos Humans i d'Energia de diverses empreses industrials i de serveis van escoltar atentament les explicacions sobre la implementació de la ISO 50001 de (Eficiència Energètica) i la OHSAS ISO 18001 (Salut i Seguretat en el Treball) realitzades per l'equip tècnic de GIRcoop . Roberto Burgos Director Tècnic de UniCo i de kWh Saving, i Roser Martí Directora Tècnica de SePra respectivament van ser els encarregats de presentar i respondre a les preguntes dels presents. Carlos Villarroya Director comercial d'AENOR, i els auditors David Beltran i Jordi Nin van detallar els passos a seguir per aconseguir les certificacions corresponents.