Qui som

MISIÓ

Uni.Co (Unió de Cooperatives), és una plataforma d'empreses cooperatives independents, multidisciplinàries i amb caràcter innovador, pertanyents als sectors energètic, tecnològic i industrial, unides amb l'objectiu de poder oferir al mercat projectes i solucions integrals d'Eficiència i Estalvi en el nostre àmbit d'actuació.

VISIÓ

Uni.Co vol ser referent en els sectors d'Energia i TIC, reconegut per les seves bones pràctiques, excel·lència, excel·lència de servei, competitivitat i en continu creixement. Uni.Co pretén ser un dels eixos empresarials vertebradors dins el món del cooperativisme, promovent l'activitat econòmica a partir d'uns principis irrenunciables de sostenibilitat i innovació tecnològica.

VALORS

Sostenibilitat i Eficiència en les nostres pràctiques empresarials La Investigació, Desenvolupament i Innovació continua com a motor del nostre creixement La Intercooperació i la Compartició d'experiències com a via de creixement personal i professional. Assumim tots els valors del cooperativisme. Lliure adhesió i sortida.

DADES

UNI.CO està format per 10 empreses cooperatives, emmarcades dins de quatre sectors: Tecnologies de la Informació, Telecomunicacions, Energies Renovables i Eficiència Energètica. 160 enginyers i tècnics, 8 milions d'€ i 10 empreses, conformen un grup que combina el impuls i la innovació de les noves tecnologies amb l'experiència de més de 100 anys en el sector, d'algun dels seus membres.