TELECOMUNICACIONS

TELECOMUNICACIONS

En Uni.Co estem especialitzats en oferir solucions claus en pany als nostres clients. Tenim una experiència de més de 10 anys en el sector de les TIC, aportant solucions de valor afegit amb l'objectiu de facilitar comunicacions fàcils, segures i de qualitat.

Entenem la importància de disposar d'una cobertura integral dels serveis de telecomunicacions, com a suport fonamental en el desenvolupament de l'organització. Definim per a cada client un full de ruta tecnològica específica. Som el company de viatge de confiança i referència per als nostres clients, permetent a aquests centrar-se en el veritable nucli del seu negoci.

Ens especialitzem en la resolució de necessitats tecnològiques, començant per conèixer el funcionament dels nostres clients aportant solucions que satisfacin les seves exigències. El nostre element diferenciador es basa en una cartera de solucions innovadores, un ampli coneixement tècnic i un servei enfocat al client, no només amb l'acció a curt termini, sinó en un horitzó mitjà i llarg termini.

En Uni.Co creiem en la Innovació, estem fortament compromesos amb la Qualitat, i busquem les últimes novetats Tecnològiques per donar solucions Eficients a problemes del món real.

Telecomunicacions Unico.coop

En el nostre treball de Consultoria realitzem entre d'altres: 

  • Estudis d'optimizació de xarxes TIC.
  • Consultoria i assessorament en la implantació i millora de projectes.
  • Anàlisis detallat de tots els aspectes que afecten a elements de telecomunicacions.
  • Busquem el millor proveïdor del mercat que cumpleixi amb els requeriments i necessitats del client, fent un anàlisi tècnic i econòmic de les solucions tecnològiques per fixe, mòbil, veu i dades.
  • Seguiment en la implementació de les mesures recomenades i validació de la seva correcta implementació.