Qué hacemos

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

En Uni.Co estem especialitzats en optimitzar els costos energètics dels nostres clients, oferint serveis d'assessorament en Eficiència Energètica.

El nostre equip està format per professionals amb una experiència de més de 15 anys en el sector, qualificats en diverses disciplines procedents de la consultoria, enginyeria energètica i la gestió empresarial.

En Uni.Co som conscients de la importància del consum racional de l'energia, per la seva influència mediambiental i econòmica. Per això, desenvolupem la nostra activitat des de la sensibilitat amb el medi ambient, l'Eficiència energètica i el desenvolupament sostenible, reduint i optimitzant els consums energètics dels nostres clients.

Ens ocupem de gestionar i minimitzar les pèrdues d'energia perquè els nostres clients es puguin dedicar íntegrament al seu negoci. Analitzem on i en quina mesura es troben consumint energia en excés i prenem mesures per minimitzar el seu dispendi. Els nostres clients tenen la tranquil·litat de delegar aquesta responsabilitat en una empresa especialitzada amb àmplia experiència en tot tipus de sectors.

Eficiencia energética Unico.coop

Estem especiatlitzats en optimitzar els costos energètics dels nostres clients, oferint serveis d'assessorament en Eficiència Energètica...

ENERGIES RENOVABLES

En Uni.Co apostem per l'energia procedent de fonts naturals virtualment inesgotables. Creiem que en un futur molt proper hi haurà una xarxa de xarxes elèctriques propiciant la descentralització de la generació energètica i convertint-nos a tots en productors i consumidors d'energia.

Més de 10 anys en el sector, ens ha ensenyat a estar sempre a l'última en Innovació i a buscar les solucions més Eficients per a cada cas. No existeix la solució única, cada cas s'ha d'estudiar minuciosament per dissenyar i instal·lar la font d'energia renovable més adequada i mantenir-la de la manera més eficient.

Podem dir amb orgull que som assessors experts de l'Administració en Solar Tèrmica i Solar Fotovoltaica, fabricants també de Gestors de Micro Xarxes, experts en Il·luminació, Biomassa, Cogeneració i Gasificació.

Energias renovables Unico.coop

En Uni.Co busquem sempre la millor solució mediambientalment responsable i econòmicament sostenible per als nostres clients.

TELECOMUNICACIONS

En Uni.Co estem especialitzats en oferir solucions claus en pany als nostres clients. Tenim una experiència de més de 10 anys en el sector de les TIC, aportant solucions de valor afegit amb l'objectiu de facilitar comunicacions fàcils, segures i de qualitat.

Entenem la importància de disposar d'una cobertura integral dels serveis de telecomunicacions, com a suport fonamental en el desenvolupament de l'organització. Definim per a cada client un full de ruta tecnològica específica. Som el company de viatge de confiança i referència per als nostres clients, permetent a aquests centrar-se en el veritable nucli del seu negoci.

Ens especialitzem en la resolució de necessitats tecnològiques, començant per conèixer el funcionament dels nostres clients aportant solucions que satisfacin les seves exigències. El nostre element diferenciador es basa en una cartera de solucions innovadores, un ampli coneixement tècnic i un servei enfocat al client, no només amb l'acció a curt termini, sinó en un horitzó mitjà i llarg termini.

En Uni.Co creiem en la Innovació, estem fortament compromesos amb la Qualitat, i busquem les últimes novetats Tecnològiques per donar solucions Eficients a problemes del món real.

Telecomunicacions Unico.coop

En el nostre treball de Consultoria realitzem entre d'altres: 

  • Estudis d'optimizació de xarxes TIC.
  • Consultoria i assessorament en la implantació i millora de projectes.
  • Anàlisis detallat de tots els aspectes que afecten a elements de telecomunicacions.
  • Busquem el millor proveïdor del mercat que cumpleixi amb els requeriments i necessitats del client, fent un anàlisi tècnic i econòmic de les solucions tecnològiques per fixe, mòbil, veu i dades.
  • Seguiment en la implementació de les mesures recomenades i validació de la seva correcta implementació.

TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ

Dissenyem i desenvolupem des d'aplicacions avançades a pàgines web, així com tot tipus de solucions tecnològiques pensades a mida per solucionar problemes complexos. L'ús de metodologies de desenvolupament àgils permet als clients participar en un procés de desenvolupament flexible que s'adapta en tot moment a les seves necessitats.
Els processos de treball sempre finalitzen amb el lliurament del Software, completament documentat i llest per a ser explotat. La nostra experiència en l'ús del Software lliure allibera la captivitat del producte al client, que estalvia costos de llicències privatives i Software propietari.
Posem en el centre valors com a transparència, democràcia interna i horitzontal, que garanteixen la màxima implicació de l'equip. A més, impulsem processos de canvi en el món de la tecnologia i apostem per la incorporació de la perspectiva de gènere.

 

Tecnologia de la informacióUnico.coop

 

Per als nostres clients realitzem, entre d'altres, aquests serveis:

- Programació avançada
- Desenvolupament web i app
- Disseny web, prototipat i usabilitat
- Estratègia de posicionament SEO i optimització WPO